Vijf jaar lerares bij For a Change

3 juli 2024

Het is alweer vijf jaar dat ik voor For a Change werk en mooie ervaringen heb. Het is een geweldig avontuur. Het is heel mooi om een passie te hebben om met kinderen om te gaan en hen les te geven. Maar… 5 jaar? Mensen vragen zich misschien af: hoe ga je met kinderen om? Nou, ik houd echt van de knuffels die ze me geven en het is zo mooi om de grote verandering te zien die zich ontplooit als de kinderen hier komen en onderwijs ontvangen. Ik ben blij dat ik daaraan mag bijdragen. 

Eén van de mooiste dingen om te zien is als de kinderen steeds meer over de Heere leren. En als ik hoor van de mensen uit het dorp dat onze kinderen zich beter gedragen vergeleken met andere kinderen in het dorp. Daar word ik zo gelukkig van, om te zien dat het Bijbels onderwijs ook echt vruchten afwerpt. Ik hoop dat het goede vruchten zullen zijn, en dat er ook vrucht mag zijn wat betreft het academisch onderwijs. 

Het moment wat altijd gemengde gevoelens oproept, is de diploma-uitreiking, het moment waarop deze kinderen naar de basisschool gaan. Natuurlijk ben ik heel blij om te zien dat ze weer een stap op hun levensreis gezet hebben, maar ik weet dat we ze gaan missen als ze niet meer dichtbij ons zijn. Maar aan de andere kant is het ook een moment van geluk, dat ik ze mocht helpen tijdens deze reis. En ik bid of de Heere me wil blijven leiden om een zegen te zijn! 

.