Jaarverslagen

JAARVERSLAG 2020

"A.D. 2020. Het ligt achter ons. En als ik opnieuw een voorwoord ga schrijven, is dat al de zesde keer. Telkens als ik daarvoor ga zitten, word ik min of meer gedwongen om terug te blikken in deze tijd. Deze keer was het op verschillende fronten een bijzonder jaar. Zaken die we niet eerder hebben meegemaakt, zijn gepasseerd..."


JAARVERSLAG 2019

"Als ik ga zitten om dit voorwoord te schrijven, weet ik niet zo goed waar ik moet beginnen. Steeds meer zaken gaan door mijn gedachten als ik terugkijk en het jaar 2019 overzie. Wat is er ontzettend veel gebeurd..."


JAARVERSLAG 2018

"2018 is een intensief jaar geweest. We hebben te maken gehad met uitval van een medewerker. Er zijn twee projecten opgestart, een kleuterschool en een kindsponsorings programma. Naast deze twee projecten is er een hoop werk verzet in zowel Malawi als Nederland..."


JAARVERSLAG 2017

Bouwen aan de toekomst

"Er ligt weer een jaar achter ons. Een jaar waarin veel gebeurd is. Samen mochten we bouwen aan de brug, bouwen aan het Meeting&Knowledge Centre, bouwen aan een betere relatie, bouwen aan meer vertrouwen en ga zo maar door..."


JAARVERSLAG 2016

In dit verslag legt For a Change verantwoording af van het gevoerde beleid in het verslagjaar 2016. We kijken terug op wat er gebeurd is, reflecteren onze doelen, stellen nieuwe doelen op voor 2017 en geven een inzicht in de financiƫn. Dit is het tweede jaarverslag van For a Change.


JAARVERSLAG 2015

Het jaarverslag van de werkzaamheden en ontwikkelingen van het eerste jaar van Stichting For a Change.