Geven

Waarom geven?

Door heel de Bijbel heen komen we Gods boodschap tegen om te zorgen voor de armen. De Heere Jezus Zelf vat het samen in deze woorden: Heb uw naaste lief als uzelf. Dat betekent dat we de ander moeten gunnen, wat we ook onszelf gunnen. Als rijke westerlingen hebben we hierin een taak. Niets doen is geen optie.

‘Die zich des armen ontfermt, leent den HEERE, en Hij zal hem zijn weldaad vergelden.' (Spreuken 19: 17)

Wilt u ons project steunen, kijk dan bij de onderstaande opties. U kunt altijd een gift naar ons overmaken. Ons rekeningnummer is NL92 INGB 0006 7128 98. U kunt ook een machtiging indienen. Wilt u graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Word donateur

Algemeen donateur

Als algemeen donateur zal uw geld gebruikt worden, waar het op dat moment het meest nodig is. U zult op de hoogte gehouden worden door middel van een nieuwsbrief, waarin de laatste ontwikkelingen van de projecten te lezen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie hierover.

Sponsor een veldwerker

Onze veldwerkers zijn opgegroeid in de cultuur waarin ze werken. Ze kennen de cultuur en de taal. Daardoor weten ze hoe de mensen het beste geholpen kunnen worden. Bovenal hebben ze liefde en passie om hun eigen mensen stap voor stap van armoede te bevrijden. Wij bieden u de mogelijkheid, wanneer u aan dit programma deelneemt, om in persoonlijk contact te komen met de veldwerker. Op deze manier kunt u de veldwerker bemoedigen en een bijdrage leveren aan armoedebestrijding. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geef een gift

Ondersteun ons werk met een eenmalige gift. Uw gift aan For a Change zorgt voor een verandering. U kunt uw gift ook zelf overmaken: NL92 INGB 0006 7128 98.

ANBI status

Stichting For a Change is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een ANBI status houdt in dat uw giften aftrekbaar zijn van de belasting. Zie voor meer informatie: www.anbi.nl