Kaarten

De vrijwilligers van For a Change organiseren een mooie kaartenactie. Met de opbrengst kunnen we mensen in Kwanjana helpen. Bestel ook mooie kaarten en lever zo een bijdrage aan ontwikkelingshulp in Malawi.

De kaarten zijn nu ook online te bestellen. U kunt de kaarten hier bekijken. De kaarten die u wilt bestellen kunt u toevoegen aan het winkelmandje. In het winkelmandje kunt u het aantal aangeven wat u wilt bestellen. Om te bestellen, moet u daarna uw gegevens invullen. Het is helaas nog niet mogelijk om via de website de kaarten te betalen. We willen u vragen om het te betalen bedrag over te maken naar NL92 INGB 0006 7128 98 t.n.v. Stichting For a Change o.v.v. Kaartenactie + uw emailadres. Het is belangrijk dat u uw emailadres bij de bestelling zet zodat we de bestelling kunnen koppelen aan de betaling.

De kaarten kunnen besteld worden tot 17 oktober 2020 en worden in december (week 50) bezorgd.